-Construïm l’esperança. Acte d’homenatge a Jaume Botey

You are currently viewing -Construïm l’esperança. Acte d’homenatge a Jaume Botey

Hospital de Campanya Parròquia de Santa Anna de Barcelona, 18 de maig del 2018

L’acte organitzat per diverses entitats i grups especialment de l’àmbit cristià en els que participava en Jaume, va omplir la Parròquia de Santa Anna, ara Hospital de campanya. Precisament aquest va ser un dels últims llocs on en Jaume va estar per visitar la tancada d’immigrants que reivindicaven la seva regularització. Per altra part, tal com va recordar la religiosa Viqui Molins, s’havia parlat de fer-hi el Forum de Teologia i Alliberament.

S’inicià l’acte amb la música de Xavier Morlans per donar pas a uns moments de silenci contemplatiu. Va seguir la salutació des del Brazil del Teòleg Luiz Carlos Susin (Forum Social Mundial) i de Josep Segalés, escolapi des de Mèxic.

A continuació Sandra Pardo (Fundació Pare Manel) va conduïr la taula d’intervencions de Llorenç Puig (Cristianisme i Justícia), Joel Cortés (Església Evangèlica), Sebastià Heredia (Capellans Obers), Auxi Gil (Creients en Diàspora), M Pau Trayner (Casa de Reconciliació de Can Serra, l’Hospitalet), Viqui Molins (Forum de Teologia i Alliberament) i Benigno Martínez (Cristians i Cristianes pel Socialisme).

Per finalitzar, Pau Moragas (Cooperativa l’Olivera) va demanar un brindis per celebrar la vida d’en Jaume.

Mossén Peio Sánchez (rector de la Parròquia) i Enric Canet (Escola Pía) van agraïr la participació i van convidar als nombrosos assistents que omplien l’església a un berenar de germanor al claustre de Santa Anna amb les persones habituals de l’Hospital de campanya.

L'acte a Santa Anna
L'acte a Santa Anna
L'acte a l'Hospital de campanya de la parròquia de Santa Anna
Ponents i públic
Ponents i públic
Ponents i públic
Aplaudiments finals
Aplaudiments finals
Aplaudiments finals
Cartell de l'acte
Cartell de l'acte
Cartell de l'acte a l'Hospital de campanya de la parròquia de Santa Anna

Deixa un comentari