Homenatge ciutadà al Teatre Joventut. L’Hospitalet

You are currently viewing Homenatge ciutadà al Teatre Joventut. L’Hospitalet

Acte organitzat per l’Ajuntament de l’Hospitalet i les entitats El Casalet, Centre d’Estudis de l’Hospitalet i Espai de Ciutadania. Es va celebrar el 13 de juny de 2018. La música en directe i el cant van anar a càrrec de l’Escola Municipal de Música i de les Arts, EMMCA.

Conduït per Josep M Valero i per Núria Toril, que van donar pas a intervencions de diferents persones, que aportaven la seva mirada sobre de la vida d’en Jaume.

Van intervenir Maria Villanueva (professora UAB) Núria Carrera (Degana del Col.legi de Treball Social de Catalunya), Martí Olivella (Objectors de Consciència de Can Serra), Ramón Luque (ex-alumne i company polític) Carles Santacana i Manuel Dominguez (Centre d’Estudis de l’Hospitalet), Carles de Ahumada (Cooperativa l’Olivera) Assumpció Rubiralta (ex-alumna Institut Torras i Bages) Josep M Monferrer (inicis comunitat escolapia de Can Serra) Joaquina Otero (Veïna Can Serra), Saima i Quim Cervera (Fòrum de l’Hospitalet), Jesús García i Montse Santolino (Moviment Okupa la Vakeria), Nuria Marín (Alcaldesa de l’Hospitalet), Jaume Graells (regidor d’Educació), M Pilar Massana (esposa)

Finalitzà l’acte amb l’entrega, a la seva esposa, d’una plaça produida pel Centre Especial de Treball ALPI, en la que hi diu: “En record de Jaume Botey i Vallès. L’Hospitalet amb tot l’agraïment pel seu exemple de vida. 13 de juny 2018”.

Més informació a la notícia i vídeo de l’Hospitalet digital

Deixa un comentari