-Presentació llibre “Jaume Botey i Vallès. El pensament i l’acció educativa i cívica d’un activista social”

You are currently viewing -Presentació llibre “Jaume Botey i Vallès. El pensament i l’acció educativa i cívica d’un activista social”

El llibre es va presentar al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de l’Hospitalet el 28 de gener del 2020 amb l’assistència de 127 persones.

El llibre, de la mà de la seva editora, Maria Villanueva Margalef i del consell de redacció de la col·lecció, comença amb “La veritat com a trobada” testimoni personal, escrit pel propi Jaume per a la Revista Acontecimineto, nº 118 (any 2016). Continúa amb les aportacions de persones que el van conèixer i treballar amb ell en diferents etapes de la vida d’en Jaume: Joaquim Sampere Carreras, Andreu Trilla Llobera, Rosa M Pujol Vilallonga, Homera i Natalia Rosetti Maffioli, Montse Santolino Prieto i Enric Roldán Bermejo. Finalitza amb una acurada aproximació bibliogràfica del que està publicat, elaborada per Maria Villanueva, Lídia Santacana i M Pilar Massana.

Com es diu a la presentació, “aquest Quaderns d’Estudi, dedicat al Jaume Botey i Vallès, és difícil i dolorós de presentar, però calia començar a recollir el que havia estat el seu llegat de pensament i obra, de reflexió i acció. De fet el Cel’h és una part d’aquest llegat. Per nosaltres és el Jaume, el Botey, el company, l’amic, el mestre, el referent. Per al país i per bona part del mon era un gegant de la lluita per la pau, la llibertat, la igualtat i la solidaritat”.

Jaume Botey i Vallès. El pensament i l’acció educativa i cívica d’un activista social.
Quaderns d’estudi nº 33 desembre 2019.

Publicat pel Centre d’estudis de l’Hospitalet (cel’h). Dipòsit legal B 31793-1988

Presentació dels Quaderns d'Estudi 33
Presentació dels Quaderns d'Estudi 33
Presentació dels Quaderns D'Estudi 33: Jaume Botey i Vallès. El pensament i l’acció educativa i cívica
Mesa de l'acte i assistents
Mesa de l'acte i assistents
Mesa de l'acte i persones assistents
Persones assistents
Persones assistents
Persones assistents, 28 de gener de 2020
Persones assistents
Persones assistents
Persones assistents
Mesa de l'acte, vista parcial
Mesa de l'acte, vista parcial
Mesa de l'acte, vista parcial
Invitació a l'acte
Invitació a l'acte
Invitació a l'acte de presentació del Quaderns d'Estudi 33 dedicat al Jaume Botey i Vallès, al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

Deixa un comentari