XXIV Premi Mestres 68 a Girona

You are currently viewing XXIV Premi Mestres 68 a Girona

“En reconeixement a la tasca educativa i compromís social desenvolupat per en Jaume al llarg de la seva vida, ha merescut el reconeixement per part del Jurat per l’excel·lent i molt bona feina feta en tots els àmbits socials. Mestres 68 es congratula per aquest reconeixement a en Jaume tot esperant que aquest veredicte serveixi per potenciar el seu exemple i ser model en el món educatiu i societat en general “. Aquestes son les paraules del reconeixement a Títol Pòstum concedit per l’Associació Mestres 68 de Girona.

L’acte acadèmic és va celebrar a la Sala d’actes de la facultat d’Educació i Psicologia de l’Universitat de Girona el divendres 6 de març del 2020. Va glossar la seva figura Maria Villanueva i Margalef, professora de la UAB.

Els diferents reconeixements van posar de manifest el valor de les experiències educatives i l’entusiasme de les professionals que les practiquen. La sala plena de gom a gom va compartir la satisfacció dels premis entregats.

Mesa de l'acte
Mesa de l'acte
Mesa de l'acte
Intervenció de Maria Villanueva
Intervenció de Maria Villanueva
Intervenció de Maria Villanueva
Entrega del premi
Entrega del premi
Entrega del premi
Premi i guardó
Premi i guardó
Josep Callís, Maria Villanueva i Pilar_Massana amb el premi i guardó
Paraules de Pilar Massana
Paraules de Pilar Massana
Paraules de Pilar Massana
Pilar Massana
Pilar Massana
Agraïment de Pilar Massana
Aplaudiments finals
Aplaudiments finals
Aplaudiments finals
Cartell de l'acte
Cartell de l'acte
Cartell de l'acte

Deixa un comentari