-Bona notícia: Ho hem aconseguit

You are currently viewing -Bona notícia: Ho hem aconseguit

Molt estimats amics i amigues del Llegat d’en Jaume.Us donem una molt bona notícia: hem aconseguit els avals mancomunats pels 250.000€ del préstec de la Coop57 pel projecte “LUZ de TODOS”. Ara, una vegada fets els tràmits legals davant de notari a Guatemala, ja es podran iniciar les obres i fabricar la turbina.
Alguna gent ha demanat de fer una aportació en metàl·lic i s’els ha passat el número de c/c de la Fundació l’Olivera (ES18 0182 0846 4102 0177 9570. En un principi aquesta possibilitat no estava prevista, però ens hem adaptat a la situació i certament, serà també de gran ajut. 
En aquests dies d’incertesa i de confusió, aconseguir els avals en poques setmanes, és un bon senyal de la confiança que ens donem entre nosaltres. Hem practicat aquesta idea senzilla: davant de la incertesa ens sabem, ens tenim i ens fem costat. 
Malgrat haver cobert els 250.000€ decidim mantenir la campanya oberta durant unes setmanes més per si arriben noves contribucions. Superar la quantitat prevista, ens permetrà reduir el risc final i tenir una base social més sòlida. Donarem tota la informació dels diners recaptats i de l’evolució del projecte.
Aquesta ha estat la primera acció que hem fet com Llegat d’en Jaume, col·laborant amb l’Olivera, el CASAL, Tandem social, Aiguasol, Coop57 i el resultat ha estat molt positiu. Es una nova experiència de cooperació de la que aprendrem. 
Felicitem-nos per aquest petit-gran repte aconseguit i seguim! 

Continuem cuidant-nos mútuament. Abraçades

En nom del Grup promotor del Llegat: 
Paco Hernandez (CASAL)   
Carles de Ahumada (l’Olivera)   
M Pilar Massana


Llegat Jaume Botey i Vallès

Deixa un comentari