-L’Associació llegat Jaume Botey i Vallès ja és una realitat!

You are currently viewing -L’Associació llegat Jaume Botey i Vallès ja és una realitat!

Dissabte 3 d’octubre es va fer l’assemblea constituent de l’Associació Llegat Jaume Botey i Vallès. Dos anys de recorregut lent que culminen un primer tram del camí amb la voluntat de preservar, difondre i continuar la vida i obra de la seva persona lliurada a promoure la centralitat de la gent del marge, els moviments socials com a transformació social, l’educació amb poder alliberador, l’espiritualitat des de la persona.

L’assemblea constituent representa la diversitat de persones i col·lectius que el Jaume va aglutinar durant la seva vida amb el seu desig de treballar plegats per transformar la societat.

Es va constituir l’associació del Llegat Jaume Botey i Vallès i es va aprovar també la seva primera junta, amb amigues i amics del Jaume il·lusionades en continuar el seu camí com a hereves del seu llegat i compromís per a construir plegades l’esperança mai no vençuda. Aquesta primera junta ha quedat formada per Sandra Pardo, Dani Gómez, Mar Yuste, Paco Hernández, Enric Canet, Carles de Ahumada, Carme Guàrdia, Arcadi Oliveres, Josep Busquets, Xavier Casanovas, Anna Cerdà, Auxi Gil, M. Pau Trayner, Joan Camós, Manuel Domínguez i Mercè Chacón. Així mateix, es va acordar nomenar com a presidenta honorífica la Mº Pilar Massana, companya inseparable del Jaume.

L’acte, amb estrictes mesures de seguretat sanitària i amb el màxim aforament permès, va tenir lloc a  Cristianisme i Justícia, una de les entitats promotores de l’Associació Llegat Jaume Botey i Vallès.

Pilar Massana
Pilar Massana
Constitució de l'associació del Llegat, acte del 3 d'octubre: Pilar Massana
Sandra Pardo
Sandra Pardo
Constitució de l'associació del Llegat, acte del 3 d'octubre: Sandra Pardo
Sala i públic
Sala i públic
Constitució de l'associació del Llegat, acte del 3 d'octubre: Dani i públic
Anna Cerdà
Anna Cerdà
Constitució de l'associació del Llegat, acte del 3 d'octubre: Anna Cerdà
Javier Jurschik
Javier Jurschik
Constitució de l'associació del Llegat, acte del 3 d'octubre: Javier Jurschik
Aplaudiments finals
Aplaudiments finals
Constitució de l'associació del Llegat, acte del 3 d'octubre: Aplaudiments finals
Junta del Llegat
Junta del Llegat
Constitució de l'associació del Llegat, acte del 3 d'octubre:Els membres de la Junta

Deixa un comentari

This Post Has 2 Comments

 1. Manuel Vallejo

  M en alegro molt i molt de la creació de la Fundació.
  Sóc un veí de l’ Hospitalet, vaig ser alumne del Jaume l’ any 1966- 1967 als Escolapis de Balmes , i moltes histories d ‘ aquells anys d’ activitats …El 30 December 2016 ‘, feia un any d ‘ haver-me instalat jo a l’ H , i arrel del llibre sobre CanSerra , varem retrobar-nos al Casino i xerrar de tot una miqueta.
  Quina sort haver-lo conegut i have estat influenciat per ell des de tan jove.
  Un ser humá especial.
  Faré per afegir me a la Fundació.
  Salutacions
  Manuel Vallejo

 2. Manuel Vallejo

  Un afegit només al missatge d’ abans : Mercès a TV L’ H per haver emès dissabte a 21 : 30 la xerrada amb la Pilar i en Joan.
  Visca !