L’Associació Llegat Jaume Botey: entrevista a Manuel Domínguez

You are currently viewing L’Associació Llegat Jaume Botey: entrevista a Manuel Domínguez

L’Associació Llegat Jaume Botey i Vallès comença a caminar. Ho va fer el passat 3 d’octubre amb la seva Assemblea Constituent que es va celebrar als locals de Cristianisme i Justícia, una de les entitats promotores de l’Associació.

El llegat Jaume Botey i Vallès surt de l’empremta que ha deixat en les persones, en els moviments social i en els col·lectius. En aquest sentit, l’Associació Llegat Jaume Botey i Vallès es planteja com a objectiu la preservació, difusió i continuació de la seva vida i obra. El seu llegat és el testimoni de la seva vida i obra plasmat en les seves opcions militants i recollit a través dels seus escrits i fons documental.

Aquest vídeo recull, entre diverses imatges de la vida de Jaume Botey i Vallès, una entrevista a Manuel Domínguez, president del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i membre de la junta de l’Associació. El
Centre d’Estudis de l’Hospitalet acollirà inicialment la seu de l’Associació del Llegat.

Deixa un comentari