L’Associació Llegat JBV es presenta a la TV de l’Hospitalet

You are currently viewing L’Associació Llegat JBV es presenta a la TV de l’Hospitalet

L’Associació Llegat JBV s’ha presentat a la TV de l’Hospitalet el dimarts 20 d’octubre de 2020.

Dos representants de la nova entitat, Joan Camós (vocal) i M Pilar Massana (presidenta d’honor) han estat entrevistats per Pere Montesinos, conductor del programa VEÏNS de la televisió local de l’Hospitalet.

Durant la conversa s’ha posat de manifest la voluntat de recollir, preservar, difondre i fer créixer el llegat d’en Jaume. Parlem d’un llegat que és viu. Ara que en Jaume no ho pot fer, ens toca a nosaltres, els que l’hem conegut i estimat, la tasca de treballar per un mon millor.

Podeu veure el programa veïns al minut 41 del següent enllaç:
https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14957294

Deixa un comentari