-Gràcies, Arcadi, en nom de totes

You are currently viewing -Gràcies, Arcadi, en nom de totes

Ara que ha arribat el moment no deixem de sentir desconsol. Però també un profund agraïment per saber-nos amics. Per haver-nos donat aquesta gran lliçó de vida, que és mirar la mort de cara. I també un agraïment molt gran a la família per haver-nos permès acomiadar i dir-li que l’estimàvem.

Ens quedem amb la seva bondat, que no mor, i amb el compromís de donar vida a les llavors que ha sembrat, construint Esperança. Sabem que continuarà present, acompanyant-nos d’una altra manera.

Escrit de l’Enric Canet, publicat al Punt Diari del 7 d’abril de 2021:

“Gràcies en nom de tots”

Estimat Arcadi, el dia que sabia del teu càncer, em reunia amb dues joves dels moviments alternatius del Raval. Dels alternatius: blanc o negre, sense mitges tintes. Elles potser no se sabien hereves de la lluita dels qui, com tu, ens han precedit escollint: solament hi ha dues maneres de veure i viure al món, des de dalt o des de baix. Dues maneres de viure la justícia, des dels opressors o des dels oprimits. Solament en peu de pau o en peu de guerra. No podem servir Déu i el diner. Un altre món no és possible: és imprescindible. Haurem de seguir sense el teu mestratge, que desvelava amb claredat les causes humanes profundes generadores del mal contra la humanitat esclafada i contra la Terra. Tan didàctic com senzill, auster, tendre i generós amb el teu temps, que donaves en centenars de classes, xerrades, reunions. Militant i pare dels moviments socials que exigeixen l’alternativa a la nostra manera de viure. Enamorat de la vida amb plenitud. Arcadi, has estat un gegant i bo! En nom de tanta gent, senzillament gràcies!

Deixa un comentari