L’Associació Llegat Jaume Botey: entrevista a Manuel Domínguez

L’Associació Llegat Jaume Botey i Vallès comença a caminar. Ho va fer el passat 3 d’octubre amb la seva Assemblea Constituent que es va celebrar als locals de Cristianisme i Justícia, una de les entitats promotores de l’Associació.

El llegat Jaume Botey i Vallès surt de l’empremta que ha deixat en les persones, en els moviments social i en els col·lectius. En aquest sentit, l’Associació Llegat Jaume Botey i Vallès es planteja com a objectiu la preservació, difusió i continuació de la seva vida i obra. El seu llegat és el testimoni de la seva vida i obra plasmat en les seves opcions militants i recollit a través dels seus escrits i fons documental.

Aquest vídeo recull, entre diverses imatges de la vida de Jaume Botey i Vallès, una entrevista a Manuel Domínguez, president del Centre d’Estudis de l’Hospitalet i membre de la junta de l’Associació. El
Centre d’Estudis de l’Hospitalet acollirà inicialment la seu de l’Associació del Llegat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Associació Llegat Jaume Botey. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. Les dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.