L’Associació Llegat JBV es presenta a la TV de l’Hospitalet

L’Associació Llegat JBV s’ha presentat a la TV de l’Hospitalet el dimarts 20 d’octubre de 2020.

Dos representants de la nova entitat, Joan Camós (vocal) i M Pilar Massana (presidenta d’honor) han estat entrevistats per Pere Montesinos, conductor del programa VEÏNS de la televisió local de l’Hospitalet.

Durant la conversa s’ha posat de manifest la voluntat de recollir, preservar, difondre i fer créixer el llegat d’en Jaume. Parlem d’un llegat que és viu. Ara que en Jaume no ho pot fer, ens toca a nosaltres, els que l’hem conegut i estimat, la tasca de treballar per un mon millor.

Podeu veure el programa veïns al minut 41 del següent enllaç:
https://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/14957294

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Associació Llegat Jaume Botey. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. Les dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.