-Donació del fons documental “Jaume Botey i Vallès i Maria Pilar Massana i Llorens” a l’Arxiu Municipal de l’Hospitalet

El passat 15 de febrer va fer tres anys de la mort d’en Jaume. Per retre’l homenatge, l’Arxiu Municipal de l’Hospitalet ha preparat una exposició virtual amb una tria de documents del Fons personal “Jaume Botey i Vallès i Maria Pilar Massana i Llorens”

L’exposició abasta documents corresponents a diferents activitats dins de la tasca professional, política i reivindicativa de Jaume Botey i Pilar Massana per oferir un panorama de conjunt. L’exposició és pot veure al portal d’imatges de l’arxiu.

Aquest vídeo mostra un breu recorregut pels documents digitalitzats del fons Jaume Botey-Pilar Massana.

En un dels vídeos que podeu veure a sota, la Pilar Massana presenta el cartell de convocatòria del referèndum popular de l’Hospitalet de Llobregat sobre la permanència de l’estat espanyol a l’OTAN i la retirada de les bases militars nord-americanes, organitzat pel Col·lectiu per la Pau i el Desarmament de l’Hospitalet i entitats, partits polítics i sindicats de la ciutat, el 25 de novembre de 1984 (un any i mig abans que el referèndum oficial). Cartell obra del dibuixant de còmics Carlos Vila Vila, molt vinculat amb la xarxa d’Aules de Cultura de l’Hospitalet. En un altre, presenta un recull dels fulls dominicals de la parròquia de Can Serra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Associació Llegat Jaume Botey. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. Les dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.