Entrevista del juliol de 2010, feta per Elize Mazadiego (Universitat de California San Diego)

En aquesta entrevista, en Jaume Botey i Vallès fa un repàs de la seva vida. Parla de la seva infantesa, del seu germà Francesc, del Camp de la Bota, de la protesta del 11 de maig de 1966, de Can Serra i de la Casa de la Reconciliació, dels objectors, de l’Escola d’Adults, del compromís i de la seva vida política, del seu treball com a professor universitari, de la teologia de l’alliberament, de Cristians pel Socialisme, i de molts altres temes.

Aquesta és la pàgina web de la Universitat de California San Diego que mostra els dos vídeos de l’entrevista i que permet descarregar-los: https://library.ucsd.edu/dc/object/bb7509781x

Pàgina web de l’entrevistadora: https://uva.academia.edu/ElizeMazadiego

Aquests són els dos vídeos (la reproducció pot ser lenta degut a la seva mida):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Informació básica sobre protecció de dades:El responsable del processament és Associació Llegat Jaume Botey. Les dades seran processades per gestionar i moderar els teus comentaris. La legitimació de processament és el consentiment de l'interessat. Les dades seran processades per Automattic Inc., EEUU per filtrar spam. Teniu dret a accedir, rectificar i esborrar dades, així com altres drets, com s'explica a política de privadesa.